Capco opent nieuw kantoor in Dusseldorf Duitsland

24 februari 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Capco, een management en IT consulting bureau dat zich puur richt op de financiële dienstenindustrie, heeft begin januari 2012 een nieuw kantoor geopend in Düsseldorf. Het wordt na de bestaande vestiging in Frankfurt Main (geopend in 2007) het tweede kantoor van het adviesbureau in Duitsland. Het nieuwe kantoor was noodzakelijk vanwege de sterke groei naar transformatie diensten bij Duitse banken in de Noordrijn-Westfalen regio, daarnaast is een van Capco’s grootste klanten ook gevestigd in Düsseldorf.

Met de opening van het tweede Duitse kantoor heeft Capco nu 14 vestigingen wereldwijd, verspreid over vier continenten. In september vorig jaar opende Capco nog een kantoor in Johannesburg (Zuid-Afrika). Het Nederlandse kantoor van Capco, gevestigd in Amsterdam, is in april 2010 geopend.

Alexander Bommes, partner bij Capco over de nieuwe vestiging: “We hebben in de afgelopen jaren al verschillende projecten afgerond in de Noordrijn-Westfalen en we kunnen met het nieuwe kantoor nog veel meer financiële instelling bedienen. Het kantoor in Düsseldorf gaat onze volledige suite aan adviesdiensten leveren in de gebieden van Capital Markets, Banking en Finance, Risk & Compliance”.

Ervaren adviseurs met FS focus
Volgens Armin Schmitt, Managing Director van Capco, ligt de kracht van Capco in het feit dat Capco consultants zich puur richten op de financial services markt: “Wij leveren vanaf dag 1 ervaren consultants op projecten, adviseurs die de markt door en door kennen. Hiermee begrijpen we de complexe problemen van onze klanten en kunnen we meteen een impact realiseren”.