Atos Manager Jeroen Elferink Directeur bij Finace

02 januari 2002 Consultancy.nl

Jeroen Elferink (43) is benoemd tot Directeur Integrated Consultancy bij Finace. Hij is afkomstig van de Franse ICT-dienstverlener Atos Origin. De nieuwe directeur wordt verantwoordelijk voor het algemeen management van de Business Unit Integrated Consultancy. Daarmee is hij belast met de ontwikkeling van dit specifieke dienstenpakket en het op de markt brengen en de uitvoering hiervan.

Finace banner

Jeroen Elferink heeft een achtergrond in de ontwikkeling van software en een brede ervaring in zowel management als verkoop van professionele ICT-diensten en ICT-oplossingen. Eerder was hij Senior Competence Manager bij Perot Systems Benelux, en hij bekleedde diverse functies voor Atos Origin Professional Services, o.a. Account Executive en Senior Account Manager bij Fortis.

Over Finace 
Finace is gespecialiseerd in consultancy om opdrachtgevers inzicht te verschaffen in de bedrijfsvoering en financiële administratie, met de daarbij behorende ICT-omgeving. Daarnaast detacheert Finace financiële specialisten bij haar opdrachtgevers. Het adviesbureau is gevestigd in Amstelveen en heeft 250 consultants in dienst.

Nieuws

Meer nieuws over