Fagro business partner van voetbalclub Roda JC

09 mei 2011 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Met ingang van het seizoen 2011-2012 is Fagro business partner van voetbalclub Roda JC Kerkrade.

Fagro is een interim- en adviesbureau voor het functiegebied Finance & Control. De inzet varieert van tijdelijke financieel-administratieve ondersteuning tot en met financieel management en directievoering, vanaf HBO-niveau. Met ruim 190 medewerkers in vaste dienst is het bedrijf toonaangevend in Zuid- en Oost-Nederland. Fagro heeft kantoren in Arnhem, Eindhoven, Maastricht en Düsseldorf en heeft onder meer als doelstelling het aantal medewerkers midden dit jaar de 200 te laten passeren.

Algemeen directeur Jos Paffen namens Fagro: "Het is voor Fagro de eerste keer dat ze een dergelijk partnership aangaat. Roda JC was een logische keuze: een Limburgse club met een prachtige, rijke historie en bovendien een echte winnaarsmentaliteit. Met het partnership geniet Fagro van veel extra exposure. Dit omdat het uitgebreide communicatieplatform van Roda JC Fagro frequent in beeld zal brengen bij een groot en breed publiek. Hiermee verwachten we onze eigen naamsbekendheid nog verder te verhogen. Daarnaast willen we, met onder andere het aangaan van het partnership, laten zien dat we onze betrokkenheid bij de maatschappij niet alleen maar in woorden uitdrukken."

Marcel van den Bunder,nieuwe algemeen directeur van Roda JC Kerkrade toont zich verheugd over de samenwerking tussen Fagro en Roda JC Kerkrade: "De ingeslagen weg om meer business partners aan te trekken door het merk Roda JC Kerkrade als communicatieplatform te gebruiken, werpt zijn vruchten af. Met Fagro verwelkomen wij onze zesde business partner binnen een jaar en kunnen we wederom een A-merk toevoegen. Op financieel gebied is het van belang een krachtige partner te hebben. Fagro bewijst Roda JC Kerkrade een dienst door met haar financiële expertise een bijdrage te leveren tot een verdere professionalisering van de onderneming".