Fagro geeft opbrengst voetbaltoernooi aan goed doel

07 juni 2011 Fagro Consultancy

Op 10 juni 2011 organiseert Fagro Consultancy in samenwerking met Voetbalvereniging DVV uit Duiven het Fagro Bedrijven Voetbaltoernooi. Het finance & control adviesbureau heeft besloten om de gehelde opbrengst van het toernooi te geven aan de stichting "Spieren voor Spieren". Hiermee wil het adviesbureau een bijdrage leveren aan een verbeterde mobiliteit van kinderen met een spierziekte.

Opzet van het Fagro Bedrijven Voetbaltoernooi

Het Bedrijvenvoetbaltoernooi is een 5 tegen 5 spel op een kwart voetbalveld waarin zonder scheidsrechter op basis van zaalvoetbalspelregels gespeeld wordt. Er wordt gestart met een poule fase waarna afhankelijk van de stand in de poule om een bepaalde plaats gevoetbald wordt. Hierdoor blijft iedereen tot het laatste moment lekker aan het voetballen en spelen alle teams dus evenveel wedstrijden.

Deelnemers

De volgende bedrijven hebben zich aangemeld voor het toernooi en ondersteunen daarmee de Stichting Spieren voor Spieren: Aannemersbedrijf Van Gelder, GGnet, Hago, HSK Groep, ING Assurantie Kantoren, Ohra, Vitesse, Web Power, Veluwezoon Verkerk, Fagro.

Over stichting Spieren voor Spieren

De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte en richt zich op fondsenwerving. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren' ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Spieren voor Spieren zet de netto-opbrengsten snel en effectief in ten behoeve van spierziekte onderzoek en de verbetering van het diagnosetraject. Daarnaast organiseert zij leuke activiteiten voor kinderen met een spierziekte.

Nieuws

Meer nieuws over