Ernst & Young werft 6,500 nieuwe adviseurs in 2011

08 november 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

De partners van Ernst & Young hebben zeer ambitieuze rekruteringsplannen aangekondigd voor FY2011. E&Y wil intensief uitbreiden in de opkomende markten: met 1000 mensen in Afrika, meer dan 2000 in het Midden Oosten en Noord Amerika, 2500 in India en China en meer dan 1000 in Rusland.

De nieuwe aanwinsten zullen werken over alle vier dienstenlijnen: Assurance, Tax, Transactions en Advisory. Het plan is een van de uitkomsten van de Ernst & Young Partners Meeting, afgelopen week in Parijs. Daarbij kwamen meer dan 3000 partners vanuit Europa, het Midden Oosten, India en Afrika (EMEIA) samen om toekomstige plannen te bespreken voor groei en verdere investeringsgebieden.

Mark Otty, EMEIA Managing Partner van Ernst & Young, zei: “Onze internationale integratie heeft ons de mogelijkheid gegeven effectiever over landsgrenzen heen te werken. Het realiseren van dit competitieve voordeel betekent het tot leven brengen voor onze werknemers en klanten.” Abdulaziz Al-Sowailim, Chairman van Ernst & Young Middle East & North Africa (MENA), zei: “De vraag van klanten is in 2010 toegenomen, nu zij zich focussen op kerncompetenties en zoeken naar de beste professionele dienstenorganisatie in de markt om hen te adviseren bij het herstelproces. Dankzij onze gebieds- en internationale integratie zijn we, nu het herstel vorm krijgt, uniek gepositioneerd om kwaliteitsdiensten te leveren aan onze klanten, waar in de regio of in de wereld zij ook opereren.”

Eerder kondigde Deloitte ook al aan dat het 1800 medewerkers in de Benelux zoekt.