Hackett, Deloitte en BearingPoint alumnus naar Qhuba

20 april 2011 Consultancy.nl

Martien Ravestijn, de huidige CEO van Genpact Nederland, is toegetreden als partner tot de netwerkorganisatie van Qhuba. Hiervoor heeft hij gewerkt voor o.a. KPMG Consulting (en later als Managing Partner van BearingPoint na de splitsing van KPMG), The Hackett Group (Director) en Deloitte Consulting (Partner Finance Consulting). Martien Ravestijn is expert in business en finance transformations.

Martien Ravestijn heeft ruime kennis en ervaring met grote veranderingen in diverse branches waaronder energie, transport, consumenten goederen en zakelijke dienstverlening. Hij is voor onder meer Deloitte, The Hackett Group en KPMG Consulting in multinationale organisaties succesvol geweest in Mexico, Brazilië, Argentinië en verschillende landen in Europa. Zijn opgedane branche overschrijdende kennis en internationale ervaring gaat hij inzetten voor de opdrachtgevers van Qhuba. Ravestijn richt zich specifiek op de driehoek: strategie, organisatieontwikkeling en mens: “in een wereld waar veranderingen steeds sneller gaan help ik bij het tegen het licht houden van de (transformatie)strategie en de gevolgen voor de organisatiestructuur en de mensen die daarin werken. Daarbij besteed ik veel aandacht aan de mensen en hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Transformaties waar organisaties voor staan kunnen niet gemakkelijker worden gemaakt, wel een stuk meer aanvaard door de stakeholders.  Een belangrijk element daarbij is het meetbaar maken van de resultaten door middel van slim performance management: uiteindelijk gaat het om meetbaar succes.”

Qhuba
Als snelgroeiende netwerkorganisatie op CXO-niveau is Qhuba een slagvaardige ondersteuning van nationale en internationale organisaties bij het succesvol implementeren van hun veranderstrategieën. Dit doet zij door in situaties van structurele verandering bij te dragen aan het voortdurende succes van haar opdrachtgevers door het inzetten van daadkrachtige mensen met bewezen ervaring.

Nieuws

Meer nieuws over