Ex-GITP adviseur Jeroen Seegers in directie van LTP

15 maart 2011 Consultancy.nl

Jeroen Seegers (57) treedt per 1 maart 2011 toe tot de directie van HR adviesbureau LTP. Bij LTP wordt Seegers onder andere verantwoordelijk voor Jonathan Warner, de gespecialiseerde tak van LTP, gericht op senior management. Seegers gaat zich bezighouden met leiderschapsontwikkeling en top assessments, waaronder executive assessments en coaching vallen.

Voor zijn aantreden bij LTP was Seegers Practice Leader Talent Management voor de Benelux bij Right Management. Daarvoor was hij vanaf 1992 tot medio 2002 mede-eigenaar en directeur van ADC (Assessment & Development Consult) te Arnhem en oprichter en mede-eigenaar van PiCompany. Seegers startte zijn loopbaan in 1977 als adviseur in een bedrijfspsychologische adviespraktijk bij GITP en was van 1984 tot 1992 directeur van GITP-Focus Benelux.

De specialiteiten van Seegers zijn Top Assessment en Leiderschapsontwikkeling. Twee jaar geleden promoveerde hij op onderzoek naar de wijze waarop topmanagers leren. Seegers: 'Ik wil meehelpen dit gerenommeerde adviesbureau nog verder te ontwikkelen en mij inzetten voor haar klanten'.

Over LTP
Opgericht in 1927 is LTP een van de oudste HR adviesbureaus van Nederland, met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Groningen en Drachten. Op basis van bedrijfspsychologische kennis helpt LTP organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen. Dit doet zij door middel van assessments, coaching, training en advies en begeleiding bij veranderprocessen en employability. Daarnaast ontwikkelt en levert LTP praktische e-tools. LTP is marktleider op het gebied van assessments.

Nieuws