Ernst & Young Advisory #2 in Incompany 100 2010

26 september 2010 Ernst & Young

Ernst & Young Advisory verslaat concurrentie op klanttevredenheid

In de Incompany 100 2010 Survey heeft Ernst & Young Advisory de tweede positie behaald, na GITP. De Boston Consultancy Group heeft een derde positie behaald. Gezien het feit dat de winnaar GITP zijn roots in de human resources sfeer heeft, maakt dat Ernst & Young Advisory volgens het tijdschrift Incompany tot “de winnaar onder de typische mangementconsultants”.

Ernst & Young Advisory heeft zich op een viertal gebieden significant verbeterd. Gijs de Vries, managing partner van Ernst & Young Advisory: “Het is fantastisch om  nu een grote sprong voorwaarts te maken. Ik denk dat we dit aan een aantal ontwikkelingen te danken hebben, waarvan de basis twee jaar achter ons ligt. Twee jaar geleden zijn we internationaal gefuseerd en dit levert volgens mij de belangrijkste bijdrage aan de scherpe verbetering van onze klanttevredenheid. In België en Nederland vormen we inmiddels een powerhouse van 500 consultants.”

Naast de internationale fusie en een sterke focus op sectoren is er de afgelopen jaren een vasthoudende focus geweest om alle elementen, die de dienstverlening hun gezicht geven, naar een hoger plan te brengen. Als voorbeeld geeft De Vries aan dat er trainingen door de advisors zijn gevolgd om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Dit resulteert in de Incompany Customer Satisfaction Survey in de hoogste score voor ‘professionaliteit’ onder alle managementconsultants (7,53). Daarnaast wordt er sterk gestuurd op het menselijke aspect, bijvoorbeeld door het interne vitaliteitsprogramma Fit4thejob.

Nieuws