ECORYS breidt vastgoed-divisie uit met 2 adviseurs

24 februari 2010 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Economisch adviesbureau ECORYS heeft zijn vastgoed-divisie uitgebreid met twee nieuwe adviseurs: Emirto Rienhart en Martijn Kanters. ECORYS Vastgoed kent een groeiende portefeuille met opdrachten voor onderzoek, advies en procesbegeleiding in de wereld van vastgoed, economie en ruimtelijke ontwikkeling. Om aan de vraag te kunnen voldoen zijn Rienhart en Kanters aangetrokken.

Emirto Rienhart start per 24 februari als senior consultant Gebiedsontwikkeling. Emirto heeft een achtergrond in zowel projectmanagementadvies, projectontwikkeling als het corporatiewezen en zal zich gaan bezighouden met inhoudelijke advisering, project- en procesmanagement bij complexe gebiedsontwikkelings- en vastgoedprojecten.

Martijn Kanters start op 1 maart als senior consultant Commercieel Vastgoed. Martijn heeft een langjarige ervaring in advisering is gespecialiseerd in retail. Hij was tot voor kort verantwoordelijk voor  marktonderzoek Centraal- en Oost-Europa bij DTZ. Martijn is eerder verbonden geweest aan ECORYS Nederland en was daarvoor werkzaam bij het toenmalige Kolpron Praag.