Deloitte Real Estate Advisory lanceert scriptieprijs

31 december 2010 Deloitte

Deloitte Real Estate Advisory, onderdeel van de Financial Avisory Services praktijk van Deloitte, stelt een nieuwe scriptieprijs in voor de beste masterscriptie op het terrein van Publiek- Private Samenwerking (PPS) en Gebiedsontwikkeling. Vandaag werd de naam, de “Deloitte Rob Slot Scriptieprijs”, officieel bekendgemaakt.

De 'Deloitte Rob Slot scriptieprijs' is vernoemd naar Rob Slot, één van de grondleggers en pioniers van de hedendaagse Nederlandse PPS- en gebiedsontwikkelpraktijk.

Deloitte werkt hiervoor samen met de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling van de TU Delft. De prijs zal jaarlijks worden uitgereikt aan de student die met zijn of haar scriptie het meest heeft toegevoegd aan het innoveren en verrijken van het denken over PPS en gebiedsontwikkeling. Inschrijving voor deze prijs staat voor de studenten van alle Nederlandse universiteiten open.

De jury zal bestaan uit Jurrien Veldhuizen/Frank ten Have, partners bij Deloitte Real Estate Advisory, Rob Slot en Friso de Zeeuw, praktijkhoogleraar gebiedsontwikkelng aan de TU Delft als voorzitter. Aan de scriptieprijs is een geldbedrag verbonden van € 1.500 voor de winnaar. De eerste uitreiking vindt plaats in het najaar van 2011.

Nieuws

Meer nieuws over