Deloitte opent nieuw kantoor in Den Haag

26 oktober 2010 Consultancy.nl

Vandaag wordt het nieuwe kantoor van Deloitte in Den Haag officieel geopend door burgemeester Van Aartsen. Tijdens de opening ontvangt hij een onderzoek naar de status van het huidige vestigingsklimaat in Den Haag.

Het kantoor, genoemd De Haagsche Zwaan, is een samenvoeging van de kantoren in Leiden en Voorburg. Een woordvoerder van Deloitte: "Zo zijn wij in staat onze expertise en dienstverlening nog beter te combineren en aan te bieden aan onze relaties. De Haagsche Zwaan is centraal gelegen vlakbij de binnenstad, prima bereikbaar en voorzien van alle allure en comfort die gebruikers en bezoekers van een modern kantoor mogen verwachten. Door haar originele vormgeving is De Haagsche Zwaan een landmark dat al vanaf grote afstand zichtbaar is" .

De Haagsche Zwaan

De Haagsche Zwaan heeft 20 verdiepingen en is circa 70 meter hoog. Het pand is deels verhuurd aan Deloitte. Het kantoor is gelegen op de kruising van de Schenkkade en de A12 (Utrechtsebaan), in het Beatrixkwartier, hét Business District van Den Haag. De Haagsche Zwaan valt verder op door haar 12 meter overhellende gevel - na het gebouw van Nationale Nederlanden zal het kantoor van Deloitte fungeren als een tweede 'toegangspoort' Den Haag.

Nieuw Deloitte hoofdkantoor is het hoogste gebouw in Benelux

Deloitte heeft recentelijk ook een nieuw hoofdkantoor officieel geopend. Het gebouw in Rotterdam - de Maastoren - is het hoogste gebouw van de Benelux. Het gebouw in de Kop van Zuid telt 44 verdiepingen en is 165 meter hoog. In totaal heeft het gebouw een kantooroppervlakte van 38,000 m2. Deloitte is een van de belangrijkste vestigers.

Nieuws