Deloitte verkoopt HR afdelingen aan Corgwell en Ebbinge

16 juli 2004 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Deloitte Consulting heeft twee Human Capital afdelingen verkocht aan Corgwell en Ebbinge. Na het eerdere verkoop van de HR Strategies afdeling aan Ewycksgroep heeft Deloitte hiermee haar volledige HR adviestak in Nederland verkocht.

Deloitte heeft besloten om de Human Capital tak te verkopen door de veranderende wet- en regelgeving op het gebied van onafhankelijkheid tussen accountants en consultants. De wet- en regelgeving belemmert in toenemende mate het leveren van HRM-advisering en -diensten in combinatie met accountancy diensten.

Deloitte Human Capital group Interim Management verkocht aan Corgwell
Corgwell neemt Human Capital Interim Management over van Deloitte. De overname past in de strategie van Corgwell, die zich richt op het verbeteren van corporate governance bij bedrijven en overheden. Ten gevolge heeft Corgwell een langdurig samenwerkingscontract gesloten met Deloitte. Een overnamsom is niet bekend gemaakt.

Deloitte Human Capital group Overheid naar Ebbinge
Het Big Four adviesbureau verkoopt de afdeling Human Capital Public aan Ebbinge. De adviseurs van Human Capital Public werken uitsluitend voor klanten in de publiekse sector. Een overnamsom is niet bekend gemaakt.