Deloitte: Twitter of FB nieuwjaarswens op Maastoren

30 december 2011 Consultancy.nl

Big 4 kantoor herhaalt haar social media nieuwjaarsactie van vorig jaar. Op Oud en Nieuw, tussen 18 uur 's avonds en 2 uur ’s nachts, projecteerd Deloitte nieuwjaarswensen op het hoogste kantoorgebouw van de Benelux: de Maastoren in Rotterdam. Iedereen heeft de mogelijkheid om een nieuwjaarswens te doen: ze kunnen worden ingediend via social media platformen Twitter of Facebook met tweets/posts die voorzien zijn van #DeloitteWish. Nieuw ten opzichte van vorig jaar is dat Deloitte voor elke wens een donatie van €0,50 geeft aan de stichting Make-a-Wish Nederland.

Nieuw is ook dat er dit jaar met professionele beamerprojectie wordt gewerkt in plaats van lasers. Vorig jaar was de actie tijdens oudejaarsavond een groot success: meer dan 150,000 mensen werden bereikt en was het zelfs een trending topic op Twitter, na onderwerpen als oliebol en vuurwerk.

Levensgrote nieuwjaarswensen
De berichten worden in full colour weergave geprojecteerd in een formaat van 30 bij 30 meter. Wie tijdens oud en nieuw niet in Rotterdam aanwezig is, kan de actie live volgen via de website:
www.deloittewish.nl.

Nieuwjaarswens insturen?
Meedoen aan #DeloitteWish is gratis en voor iedereen. Het werkt heel eenvoudig:
1. Verzin een mooie, lieve, grappige, ludieke of romantische wens voor 2012.
2. Deel deze wens via Twitter of op onze Facebook wall, voorzien van #DeloitteWish en eventueel één van de thema tags als #vrede.
3. Maak je wens eventueel nog persoonlijker door één van deze thema's te selecteren.
4. De leukste wensen projecteren we op 31 december en 1 januari, tussen 18 uur 's avonds en 2 uur 's nachts, op de Maastoren in Rotterdam.
5. Die projectie kunnen al jouw vrienden en familie ook via deze site live bewonderen, via computer, tablet of smartphone.

Je kunt je wens tot 1 januari 02:00 uur inzenden. Berichten met een discriminerend, grof of anderszins beledigend karakter worden uiteraard niet getoond.

Nieuws