Deloitte bestelt 500 nieuwe Fiat autos voor wagenpark

07 juli 2011 Consultancy.nl

Big Four adviesbureau Deloitte heeft 500 zuinige Fiat’s besteld. Het betreft 350 stuks van de Fiat Punto Evo en 150 stuks van de Fiat 500. Dat heeft de Fiat-importeur in Nederland bekendgemaakt. De eerste honderd Punto’s zijn onlangs tijdens een spectaculair evenement uitgereikt aan Deloitters.

Deloitte heeft gekozen voor Fiat vanwege de goede prestaties op het gebied van duurzaamheid, de kwaliteit en de uitstraling. Fiat heeft ruim vier jaar op rij de laagste gemiddelde CO2-uitstoot van alle volumemerken in Europa. Vanwege de geringe uitstoot hebben de auto's een A-milieulabel, de auto is BPM-vrij en is de bijtelling voor de consultants 14%.

Duurzame auto’s hoog op agenda van adviesbureaus
Adviesbureaus zijn druk bezig met het verduurzamen van hun CO2-uitstoot en dus ook hun wagenpark. Begin 2011 maakte PwC bekend dat het de Audi A1 heeft toegevoegd aan haar wagenvloot om haar ecologische voetafdruk te verbeteren. De Audi A1 is bijvoorbeeld ook onderdeel van het wagenpark van Deloitte Nederland. In November 2010 besloot Ernst & Young België ook al tot de aanschaf van elektrische auto’s.

Nieuws