Clear2Pay heeft meest innovatieve e-Payments diensten

09 januari 2007 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Clear2Pay, adviesbureau en technologie leverancier van ‘nextgeneration’ betalingsoplossingen voor financiële instellingen heeft de ‘Financial-I Leaders in Innovation Award’ ontvangen voor zijn toepassingen voor electronisch betalingsverkeer.

In deze eerste editie van de ‘Leaders in Innovation Awards’, wil Financial-I bedrijven huldigen die “financiële instellingen in staat stellen tegemoet te komen aan de eisen inzake snelheid,
transparantie en automatisering die noodzakelijk zijn om in het huidige streng gereguleerde en zeer competitieve klimaat een speler van formaat te zijn”.

In het volledige juryrapport stelde de jury dat Clear2Pay’s betalingstoepassingen gebouwd zijn met de laatste ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer in het vizier en dat “nieuwe ontwikkelingen zoals SEPA en het UK Faster Payments initiatief de flexibiliteit
vereisen die firma’s zoals Clear2Pay bieden met hun systemen.”

Michel Akkermans, Voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van Clear2Pay reageert: “Wij zijn uiteraard zeer verheugd met deze erkenning binnen de financiële dienstverlening. We weten dat de jury zowel met klanten als sector experts gesproken heeft en hun mening betekent uiteraard erg veel voor ons. Wij hebben vanaf de allereerste dag voor deze nieuwe technologiestrategie gekozen, hetgeen substantiële investeringen vergt. Onze (toekomstige) klanten willen toepassingen die schaalbaar en flexibel zijn en die passen binnen hun huidige systeemomgeving. Dit is echter niet meer voldoende; banken zoeken naar een ‘return on investment’ in de zin van verbeterde serviceniveau’s voor hun klanten, snellere productinnovatie en marketing, efficiëntere verwerking van betalingen en uitstekende rapportering- en compliance niveau’s.” Hij vervolgt: “De contracten die we in de afgelopen periode hebben gewonnen waren zonder uitzondering gebaseerd op deze criteria.”