Brink Groep adviseur C. Schipper partner bij HEVO

28 november 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Caroline Schipper is aangesteld als partner bij advies- en projectmanagementbureau HEVO. Ze is afkomstig van vastgoedadviesbureau Brink Groep, waar ze bijna 6 jaar werkte als Senior Manager. Daarvoor was ze tussen 2001 en 2005 in dienst bij Deloitte Consulting, in de Service Line Real Estate. Binnen HEVO versterkt ze de sector Gezondheidszorg & Wonen.

Caroline Schipper is een expert op het gebied van strategische vastgoedvraagstukken (focus op het financieel en organisatorisch component) met ruime ervaring in de zorg (care en cure) én bij corporaties en gemeenten. Zelf zegt ze: "Mijn kracht ligt in het ontschotten en verbinden van partijen én proces om zo maximale waarde toe te voegen en kansen te creëren."

Drie overige partner benoemingen
Tegelijkertijd met Schipper benoemd HEVO nog drie partners, die al geruime tijd bij het bedrijf werkzaam zijn. Willem Adriaanssen is procesmanager, adviseur en specialist in de huisvesting van scholen. Hij adviseert opdrachtgevers over passende contractvormen, financieringstrategie, strategisch vastgoed en duurzame oplossingen. Adriaanssen is als innovatiemanager expert op het gebied van duurzaamheid. Ex-Twynstra Gudde adviseur Jan Heijboer is strategisch adviseur voor zowel bestuurders in de cure als het hoger onderwijs. Hij is tevens contractmanager en een bevlogen procesregisseur. Dick Bouman is gespecialiseerd in het vak van Integraal Projectmanagement en heeft zowel zijn sporen verdiend in het onderwijs als daarbuiten.