B&C adviseur Henri Hendrickx interim directeur Brezan

16 februari 2012 Consultancy.nl

Henri Hendrickx, werkzaam bij advies- en consultancybureau Boer & Croon, is aangeteld als ad-interim directeur van Brezan. Brezan is een leverancier van automaterialen en levert meer dan 200.000 auto-onderdelen aan o.a. merkdealers, autohandelaren, vrije garagisten, fast-fitters, fleetowners en carrosseriebedrijven. Hendrickx is al sinds september 2011 op interim-basis directeur bij Partspoint Holding, moederbedrijf van Brezan, Holland Java en P&M Autoparts. PartsPoint Holding is op zijn beurt weer eigendom van internationaal automobielbedrijf AutoBinck Holding.

Peter-Jan Stormmesand verlaat Brezan om, zoals moedermaatschappij Autobinck het formuleert, een “nieuwe wending aan zijn carrière te geven”. In een reactie laat Stormmesand weten dat hij niet inhoudelijk wil ingaan op de reden van zijn vertrek en zegt hij nog niet te weten wat hij hierna gaat doen. Brezan stelt Peter-Jan Stormmesand dank verschuldigd te zijn voor de wijze waarop hij de afgelopen jaren leiding heeft gegeven aan de onderneming.

Henri Hendrickx eerder werkzaam bij Marquer
De Boer & Croon adviseur Henri Hendrickx is geen onbekende in de autobranche. Hij werd tusen medio 2009 en medio 2010 aangesteld om automotive bedrijf Markeur door een zware fase te leiden. Het bedrijf werd onder zijn leiding fors gereorganiseerd en is sindsdien weer winstgevend. Na zijn vertrek zei hij het volgende hierover: "Mijn rol was die van turnaround manager. We hebben een nieuw beleid uitgestippeld en John Kruijssen [zijn opvolger, red.] gaat dat beleid voortzetten en verder uitbouwen", aldus Hendrickx.

Nieuws

Meer nieuws over