BMC adviseur interim directeur stadsregio Arnhem

27 maart 2012 Consultancy.nl

Roel Wever, adviseur bij BMC, is per 15 maart aangesteld als interim secretaris-directeur bij Stadsregio Arnhem Nijmegen. Hij volgt Carol van Eert op, die burgemeester van Beuningen is geworden. Later dit jaar volgt een procedure voor het definitief invullen van de secretarisfunctie binnen de stadsregio.

Roel Wever heeft een ruime ervaring bij de lokale en regionale overheid. Voor zijn komst bij BMC begin 2007 was Roel werkzaam in diverse functies bij gemeenten en als laatste als secretaris van Parkstad Limburg, een regionaal samenwerkingsverband in Zuid-Oost Limburg en het Werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid Limburg. In zijn laatste functie is hij actief geweest als eindverantwoordelijke op taakvelden die ook bij de stadsregio prominent aan de orde zijn, zoals verkeer en vervoer, volkshuisvesting en economie.

Bij BMC heeft Wever diverse opdrachten verricht op het gebied van regionale samenwerking, onder meer in het opzetten van samenwerkingsverbanden, het evalueren daarvan en adviezen omtrent verbetering. Hij beschikt over veel ervaring in het omgaan en begeleiden van colleges, management-teams en gemeenteraden.

Nieuws

Meer nieuws over