BCG alumnus Stepan Breedveld lid van bestuur Ordina

18 oktober 2010 Ordina

De Raad van Commissarissen van Ordina benoemt Stepan Breedveld (43) tot lid van de Raad van Bestuur. Hij wordt verantwoordelijk voor de activiteiten van Ordina in Nederland. Breedveld treedt op 15 november aanstaande bij Ordina in dienst. Zijn benoeming als statutair bestuurder zal voor de aankomende Algemene Vergadering van Aandeelhouders worden geagendeerd.
 
Stepan Breedveld heeft het merendeel van zijn carrière gewerkt bij The Boston Consulting Group (BCG). Hij heeft meer dan 15 jaar succesvol bijgedragen aan strategieën en resultaatverbetering voor leidende telecom-, IT- en technologiebedrijven in binnen- en buitenland en is vanuit die rol ook recentelijk betrokken geweest bij Ordina. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan in het leiden van professional services organisaties. In zijn rol als Senior Partner en Managing Director bij Boston Consulting Group had hij de dagelijkse leiding over de telecom-, media- en technologiepraktijk (TMT) van de Amsterdamse vestiging en over de wereldwijde telecomactiviteiten.
 
De benoeming van Breedveld tot lid van de Raad van Bestuur van Ordina is een logisch gevolg van de strategische koers van het bedrijf. Binnen Ordina Nederland gaat Breedveld zich richten op resultaatverbetering van de gehele organisatie.

De toevoeging van Breedveld aan de Raad van Bestuur van Ordina zorgt er bovendien voor dat Ronald Kasteel, CEO, en Bart de Jong, CFO, zich volledig kunnen richten op hun kerntaken. Hierdoor ontstaat een krachtiger Raad van Bestuur die de basis gaat vormen voor de verbetering van groei en een concurrerend bedrijfsresultaat van Ordina.

Nieuws