BCG alumnus Marcel Jacobs wordt directeur Pentascope

11 november 2010 Pentascope

Marcel Jacobs (1971) is aangetreden als directeur van Pentascope. Hij vormt samen met Joris Scheepens de tweehoofdige directie van het adviesbureau dat staat voor de succesvolle implementatie van veranderingen op het gebied van processen, systemen, cultuur en leiderschap. Voordat Marcel bij Pentascope ging werken was hij interim manager bij Traction Partners, algemeen directeur van MeyerMonitor en projectleider bij Boston Consulting Group.

Over Marcel Jacobs
Marcel’s passie is om organisaties – lees: managers en medewerkers - te helpen om hun ambities te realiseren.  Van gedeelde droom naar concrete actie. En van concrete actie naar gezamenlijk resultaat.

Marcel helpt opdrachtgevers middels prikkelende vragen om het gezamenlijke veranderdoel scherp te krijgen. En om dit door te vertalen naar concreet benodigde veranderingen. Vaak blijken die nodig op het raakvlak van processen, systemen, cultuur of leiderschap. Marcel vindt het leuk dit soort integrale veranderingen te helpen realiseren. Door complexiteit te reduceren. En te helpen het benodigde draagvlak creëren. Immers “Resultaat = Kwaliteit x Acceptatie”. En daar gelooft Marcel heilig in. Sinds 1996 geeft Marcel vanuit verschillende (leidinggevende) rollen (hands-on) invulling aan zijn passie. Met veel plezier en mede daardoor met blijvend resultaat.

Nieuws

Meer nieuws over