Bain & Company benoemt Veronique Pauwels tot partner

23 oktober 2006 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Bain & Company, het wereldwijde strategisch adviesbureau groeit snel en heeft wereldwijd 28 nieuwe partners benoemd. Dit is het grootste aantal partners dat sinds de oprichting tegelijk is benoemd. Twee nieuwe partners zijn werkzaam in het Amsterdamse kantoor: Véronique Pauwels en Patrick Linnenbank.

Profiel Véronique Pauwels

Véronique Pauwels werkt sinds 1996 bij Bain en startte haar carrière in het Brusselse kantoor. Daarna werkte ze in Johannesburg, Sydney, Melbourne en Londen voordat ze zich begin 2000 vestigde in Amsterdam. Zij is partner in de wereldwijde expertgroep technologie, media en telecommunicatie, alsook die van de industrie. Zij heeft ook uitgebreide ervaring in de financiële dienstverlening, luchtvaart en transport. Haar functionele expertise ligt vooral op gebied van performance enhancement, groeistrategie, change management en organisatie.

Véronique Pauwels is magna cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Gent in België met een Bachelors diploma in psychologie en zowel een Bachelors als een Masters in civiele techniek. Haar MBA heeft ze gehaald aan de Vlerick School of Management in België.

Reactie van Raj Pherwani, Managing Partner Bain & Company Amsterdam

"Véronique Pauwels en Patrick Linnenbank hebben buitengewone prestaties geleverd en droegen op een belangrijke manier bij aan de groei van Bain & Company. Ze zijn de nieuwe generatie en hebben specifieke expertise waarmee we onze klanten in verschillende sectoren nog beter kunnen helpen met resultaatverbetering en waardecreatie," aldus Raj Pherwani, Managing Partner, Amsterdam.