Bain & Company benoemt Patrick Linnenbank tot partner

23 oktober 2006 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Bain & Company, het wereldwijde strategisch adviesbureau groeit snel en heeft wereldwijd 28 nieuwe partners benoemd. Dit is het grootste aantal partners dat sinds de oprichting tegelijk is benoemd. Twee nieuwe partners zijn werkzaam in het Amsterdamse kantoor: Patrick Linnenbank en Véronique Pauwels.

Profiel Patrick Linnenbank

Patrick Linnenbank begon in 1999 in Brussel, werkte voor het Londonse kantoor en werkt sinds 2004 in Amsterdam. Hij is partner in de wereldwijde expertgroep gezondheidszorg alsook die van technologie, media & telecommunicatie. Zijn expertisegebieden zijn het ontwikkelen van full potential strategieën, winstvergroting en commercial due diligence. Patrick Linnenbank studeerde medicijnen aan de Universiteit van Amsterdam en deed een MBA aan INSEAD.

Reactie van Raj Pherwani, Managing Partner Bain & Company Amsterdam

"Patrick Linnenbank en Véronique Pauwels hebben buitengewone prestaties geleverd en droegen op een belangrijke manier bij aan de groei van Bain & Company. Ze zijn de nieuwe generatie en hebben specifieke expertise waarmee we onze klanten in verschillende sectoren nog beter kunnen helpen met resultaatverbetering en waardecreatie," aldus Raj Pherwani, Managing Partner, Amsterdam.