Archstone Consulting opent kantoor in Almere Nederland

26 oktober 2005 Consultancy.nl

Archstone Consulting, een Amerikaans adviesbureau opgericht in 2003, heeft haar eerste internationale kantoor geopend in Nederland. Het adviesbureau heeft haar aanwezigheid uitgebreid naar Europa om haar mondiale klanten beter te ondersteunen. Het kantoor is gevestigd in het bedrijfsdistrict van Almere. Het Nederlandse kantoor zal alle diensten van de Amerikaanse tak ook bieden aan de lokale en Europese markt.

Archstone Consulting heeft haar hoofdkantoor in Stamford (V.S) en overige kantoren in New York, Chicago en San Francisco.

"De opening van ons eerste internationale kantoor is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf. Onze multinationale klanten  blijven behoefte houden aan een consistente, mondiale ondersteuning voor ons diensten. Wij bereikten ons doel om in 2005 meer substantieel internationaal aanwezig te zijn," zegt Todd D. Lavieri, CEO en president van Archstone Consulting. "Door voor een multinationaal bereik te zorgen, wordt onze betrokkenheid bij adviesdiensten voor resultaatgericht management verder versterkt, terwijl wij aan de mondiale behoeften van onze klanten voldoen."

Nieuws