Aon Hewitt topman Andrew Tunningley verlaat bedrijf

17 januari 2012 Consultancy.nl

Andrew Tunningley, hoofd investment consulting bij Aon Hewitt, heeft het bedrijf verlaten. Volgens een bron die betrokken is bij de situatie verlaat Tunningley het adviesbureau als gevolg van een interne reorganisatie. Hij zal in de komende maanden een nieuwe baan zoeken binnen de industrie. Topmanager Tunningley wilde niet reageren.

Tunningley, een voormalig professioneel rugbyspeler, heeft meer dan 20 jaar gewerkt voor Aon Hewitt en zijn juridische voorgangers. In zijn laatste positie was hij hoofd investment consulting bij Aon Hewitt en Hewitt Associates – voor de fusie met het Amerikaanse adviesbureau Aon Corporation. Aon en Hewitt Associates fuseerden in juli 2010. Het gecombineerde bedrijf is sinds de fusie het grootste HR-adviesbureau ter wereld.

Op hetzelfde moment als de fusie met Hewitt Associates kocht Aon het bedrijf EnnisKnupp, een Amerikaanse investeringsconsultancy in privaat eigendom. Andrew Tunningley speelde een grote rol bij de integratie van de drievoudige fusie. Duizenden werknemers werden geïntegreerd, salarissen en extra’s werden geharmoniseerd en 5 verschillende prestatiemetende systemen werden gecombineerd.

Nieuws