Twee nieuwe Directors voor Alvarez & Marsal Benelux

01 april 2010 Consultancy.nl

Financial advisory adviesbureau Alvarez & Marsal (A&M), gespecialiseerd in herstructurering en turnaround advisy, heeft zijn dienstenaanbod in de Benelux uitgebreid door twee nieuwe directeurs aan te nemen.

Het Financial Industry Advisory Services (FIAS) team in de Benelux, geleid door managing director Aljosja van Dorssen, heeft Just Spee aangenomen als hoofd van het kantoor Benelux herstructurering en prestatieverbetering, en Michel Grummel als managing director en hoofd van Benelux geschilanalyse & forensisch bureau.

Spee werkt meer dan 4 jaar voor A&M en heeft meer dan 20 jaar ervaring als Chief Restructuring Officer en Chief Financial Officer in meerdere industrieën, waaronder fast moving consumer goods, detailhandel, consumentenelektronica, productie en nutsbedrijven. Tot voor kort was Spee CFO van Visiocorp.

Grummel, een forensisch accountant met 14 jaar ervaring, was directeur van forensic & dispute services bij consulting bureau bij Deloitte in Amsterdam, voor hij bij Alvarez & Marsal in dienst is getreden. De zet komt als reactie op de groeiende vraag van bedrijven in de regio naar performance improvement, herstructureringsdiensten en litigation support. 

Nieuws