Boudijn Driesen versterkt Holtrop Ravesloot & Partners

27 februari 2015 Consultancy.nl

Executive search specialist Holtrop Ravesloot & Partners heeft het team begin 2015 uitgebreid met voormalig Boer & Croon partner Boudijn Driesen. Bij het Amstelveense recruitmentkantoor gaat Driesen zich met name richten op de sectoren Handel en Industrie en Zakelijke dienstverlening.

Boudijn Driesen heeft meer dan twintig jaar werkervaring in onder meer (interim) management, consultancy en werving & selectie. Na zijn studie bedrijfseconomie startte hij als trainee bij KPN, waar hij doorgroeide tot Senior Manager. In 1999 verliet hij de telecomreus om als ondernemer zijn geluk te beproeven, waarna hij in dienst trad bij Randstad. Na zo’n vijf jaar bij het uitzendbureau maakte Driesen de overstap naar de adviesbranche, en vervolgde hij zijn carrière bij Boer & Croon. Bij het managementbureau bekleedde Driesen diverse managementposities, waarvan de afgelopen zeven jaar als partner en vennoot. Zo was hij actief als extern adviseur, vervulde hij op interim basis posities op directieniveau en was hij betrokken bij de search naar executive kandidaten. Ook was Driesen binnen Boer & Croon Management jarenlang verantwoordelijk voor de Young Executives praktijk.

Boudijn Driesen

Na het faillissement en doorstart van BoerCroon (inmiddels weer omgedoopt tot Boer & Croon) in oktober vorig jaar besloot Driesen om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Per 1 januari 2015 heeft hij zich als Associate Partner verbonden aan Holtrop Ravesloot & Partners, een boutique executive search bureau uit Amstelveen. Driesen gaat zich voornamelijk richten op de sectoren Handel en Industrie en Zakelijke dienstverlening.

Nieuws

Meer nieuws over