4 nieuwe partners voor Simon-Kucher in Noord-Amerika

16 januari 2015 Consultancy.nl

Wereldwijd adviesbureau Simon-Kucher & Partners heeft onlangs zijn Noord-Amerikaanse partnerteam uitgebreid met vier nieuwe partners: Allison Dupuy, Wei Ke, Ricardo Rubi en Brad Soper.

Simon-Kucher & Partners werd opgericht in 1985 en is uitgegroeid tot een team van 720 professionals in 28 kantoren wereldwijd. In de afgelopen tien jaar breidde het bureau zijn voetafdruk uit in Noord-Amerika, ’s werelds grootste consultancymarkt. Om zijn groei in de regio verder vorm te heven heeft het van oorsprong Duitse adviesbureau vier nieuwe consultants aan zijn partnerteam toegevoegd.

Allison Dupuy (34) is gevestigd in San Francisco en leidt de life sciences praktijk van het bureau aan de westkust van de VS. Zij is gespecialiseerd in onder meer strategie, marketing en pricing strategieën. Dupuy is sinds 2007werkzaam bij Simon-Kucher & Partners.

Allison Dupuy - Brad Soper - Ricardo Rubi en Wei Ke

Wei Ke (34) is gevestigd in New York en Toronto en leidt de financiële sector praktijk in de VS en Canada. Hij is gespecialiseerd in prijsoptimalisatie, de psychologie achter customer pricing, kwantitatieve marketingmodellen, en risicomanagement. Voordat hij bij Simon-Kucher terecht kwam in 2011, werkte hij onder meer als pricing expert voor Novantas en The Walt Disney Company.

Ricardo Rubi (32) dient klanten- en retailorganisaties vanuit New York. Hij gebruikt cross-sector benchmarks om creatieve oplossingen te bedenken voor onconventionele uitdagingen. Rubi is gespecialiseerd in het bedenken van pricing- en promotiestrategieën, waarbij hij opereert op het snijvlak van business en klantpsychologie. Hij werkt voor Simon-Kucher sinds 2003.

Brad Soper (41) is gevestigd in Boston en heeft meer dan negen jaar ervaring in B2B pricing excellence en sales force transformaties. Hij richt zich vooral op klanten in de sectoren chemie, bouw, productie en zakelijke dienstverlening. Hij is expert op het gebied van klantsegmentatie, prijsstrategieën en trade

Onlangs versterkte Simon-Kucher & Partners zijn Europese partnerteam met vier nieuwe partners.

Nieuws

Meer nieuws over