Point B opent kantoor in Dallas, 8e kantoor in VS

09 januari 2015 Consultancy.nl

Adviesbureau Point B heeft onlangs een nieuw kantoor geopend in Dallas, zijn achtste in de VS. Het nieuw geopende kantoor zal geleid worden door Jimmy Cordy, een veteraan in het veld, die het kantoor zal voorzien van strategische directie. Om het Dallas kantoor verder vorm te geven is het bureau actief op zoek naar consultants in de regio.

Point B is een consultancybureau dat klanten ondersteunt bij management consultancy, project management, en implementatiediensten. Het adviesbureau, opgericht in 1995 en gevestigd is in Seattle, opende onlangs een kantoor in Dallas, de achtste in de Amerikaanse markt, naast zijn al bestaande kantoren in Seattle, Portland, Bay Area, Zuid-Californië, Phoenix, Denver en Chicago.

Jimmy Cordy - PointB

Het nieuw geopende kantoor zal geleid worden door Jimmy Cordy, een veteraan in het veld. Cordy heeft meer dan 20 jaar ervaring in business transformatie, leiderschap en operationele consultancy in verschillende sectoren. Voordat hij zich bij Point B voegde werkte hij meer dan 10 jaar in de advies- en IT-branche, en bekleedde rollen bij onder ander Strategic Projects Group, Sendero en Accenture.

“Point B staat bekend om zijn lokale model – lokale consultants die klanten helpen. Deze aanpak, in combinatie met de meer dan 500 sectorexperts binnen ons bedrijf, biedt een sterke basis om organisaties in Dallas te helpen bij hun uitdagingen,” zegt Cordy. “We combineren de juiste expertise met praktische wijsheid om klanten te helpen met het aanpakken van veranderopgaves, van strategie tot executie.”

Vorig jaar werd Point B benoemd tot #2 beste management consultancy werkgever in de VS.

Nieuws

Meer nieuws over