QiONLY neemt De Combinatie van Factoren over

23 december 2014 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Reclamebureau QiONLY heeft branchegenoot De Combinatie van Factoren overgenomen. De partners van QiONLY – Frans de Vries, Pieter Dingemans en Michael van Kerkwijk – worden samen met DCvF oprichter Kees-Jan Rozestraten volledig eigenaar van het nieuwe bureau. QiONLY als De Combinatie van Factoren blijven als zelfstandige labels onafhankelijk van elkaar opereren, met hun eigen klanten.

QiONLY ontwikkelt marketing- en communicatieconcepten en werkt onder meer voor FBTO, LeasePlan Bank, Electrabel, Prodent, Prorail  en Hypotheekshop. Het bureau is medio vorig jaar ontstaan door de fusie tussen Qi en ONLY, dat zich via een management buy-out verzelfstandigde van Conclusion. QiONLY telt 15 werknemers en is gevestigd in Amsterdam.

De Combinatie van Factoren is in 1997 opgericht en heeft een team van circa 35 medewerkers. Tot de klantenkring behoren onder meer Tele2, Ikea, Heineken, Luchthaven Schiphol, Mars ITR en Friesland Campina. Onlangs was het bureau nog betrokken bij de KWF campagne ‘Sta op Tegen Kanker’.

QiONLY neemt De Combinatie van Factoren over

"De Combinatie van Factoren is al jaren één van de sterkste activatiebureaus van Nederland. Activatie sluit heel goed aan bij de creatieve concepten die QiONLY ontwikkelt. Daarom was het voor ons een logische stap om aansluiting te zoeken bij de expertise van De Combinatie van Factoren," aldus Michael van Kerkwijk, mede-eigenaar van QiONLY.

Kees-Jan Rozestraten, oprichter van De Combinatie van Factoren: "Frans de Vries, Pieter Dingemans en Michael van Kerkwijk hebben de afgelopen jaren hun ondernemerschap ruimschoots bewezen. Daarbij heb ik ze leren kennen als gedegen en betrokken vakmensen, die de markt van binnen en buiten kennen. QiONLY beschikt over professionals met een ruime ervaring in verschillende disciplines. De Combinatie van Factoren zal een focus op activatie blijven houden. Ik ben oprecht blij met deze stap.”

De directie van De Combinatie van Factoren blijf na de overname ongewijzigd, en bestaat uit Niels Braat, Kees-Jan Rozestraten, Deborah Bosboom en Tim den Heijer.