7 nieuwe consultants voor communicatiespecialist CCPC

27 november 2014 Consultancy.nl

Conclusion Corporate & Public Communication, onderdeel van zakelijke dienstverlener Conclusion, heeft haar team recent uitgebreid met maar liefst zeven nieuwe consultants. Met de nieuwste uitbreiding telt de specialist in omgevings- en projectcommunicatie circa 50 medewerkers.

Door de toenemende vraag naar professionals op het gebied van communicatie heeft Conclusion Corporate & Public Communication* – CCPC in het kort – eerder dit jaar ambitieuze groeidoelstellingen aangekondigd. Om aan de doelstellingen te voldoen werd begin dit jaar het team uitgebreid met enkele adviseurs, en in september volgden drie nieuwe aanwinsten: Ciska Smit, Lotti Zwemmer en Eline Mellink. In de afgelopen twee maanden heeft de groeispurt zich doorgezet – in oktober en november zijn maar liefst zeven consultants aangetrokken. Een overzicht:

Annelotte Tolboom komt over van de politie, waar ze bijna vijf jaar werkte als communicatieadviseur op voornamelijk ICT-projecten. Voor Conclusion is ze meteen aan de slag gegaan bij Rijkswaterstaat en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Daarbij maakt ze vooral gebruik van haar kennis over verander- en projectcommunicatie.

7 nieuwe consultants bij Conclusion

Renske Bakker is afkomstig van Bestuur Regio Utrecht (stadsregio). In dit politieke-bestuurlijke speelveld werkte zij ruim zes jaar als communicatieadviseur voor met name (grote) OV-projecten. Bakker heeft zich ontwikkeld tot een typische allround communicatieadviseur. Op 1 oktober is Renske namens Conclusion Communication gestart bij de Inspectie van het Onderwijs.

Ellen Hinskens is afkomstig van Kluwer Schulinck waar zij werkzaam was als eind- en hoofdredacteur. Zij was in die functies verantwoordelijk voor de content van diverse websites en papieren publicaties. Bij Conclusion versterkt zij de webredactie en gaat aan de slag voor verschillende opdrachtgevers met het schrijven en redigeren van webteksten, factsheets, offertes en andere teksten.

Anika van Dam komt over van de gemeente Lansingerland, waar ze vier jaar werkte als communicatiemedewerker. Ze was verantwoordelijk voor diverse omgevingscommunicatieprojecten en participatietrajecten. Daarnaast hield ze zich bezig met de interne communicatie. Voor Conclusion is Van Dam aan de slag als omgevings- en projectcommunicatie consultant.

Conclusion Corporate & Public Communication

Annelies Janssen heeft ruime ervaring als communicatieadviseur in de ruimtelijke ordening, opgedaan bij adviesbureaus en de overheid. De laatste twee jaar werkte zij bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier aan draagvlak voor verschillende grootschalige dijkversterkingsprojecten, zoals de versterking van de Hondsbossche en Pettemer Zeewering en de Markermeerdijken.

Elske Fukken heeft ruime ervaring binnen de semi-overheid, overheid en samenwerkingsverbanden. De afgelopen jaren heeft ze zich veel beziggehouden met communicatievraagstukken bij gebiedsontwikkeling, duurzame energieprojecten en organisatieontwikkeling. Zij is bedreven in omgevingscommunicatie, verandercommunicatie en vraagstukken waarin meerdere stakeholders een rol spelen. Voor Conclusion werkt ze als consultant voor zorginstelling Middin aan de veranderopgave die voortkomt uit de transitie in de zorg.

Laura van der Zalm komt uit de evenementenbranche waar ze jaren met passie heeft gewerkt. De liefde voor het communicatievak is nooit verdwenen. Bij Conclusion is zij aan de slag gegaan als junior communicatie consultant. Ze werkt mee aan diverse projecten voor verschillende klanten.

* De dienstenportefeuille van CCPC bestaat uit onder meer het leveren van communicatie-experts, projectcoördinatie, marketing en communicatie-ondersteuning, Public Relations en Webredactie.

Nieuws

Meer nieuws over