Conclusion Corporate & Public Communication breidt uit

01 september 2014 Consultancy.nl

Conclusion Corporate & Public Communication heeft haar team onlangs uitgebreid met drie nieuwe consultants: Ciska Smit en Lotti Zwemmer zijn gestart als Consultant omgevingscommunicatie, Eline Mellink versterkt het team als Consultant projectcommunicatie.

De werkmaatschappij ‘Corporate & Public Communication’ (CCPC), een onderdeel van zakelijke dienstverlener Conclusion, adviseert opdrachtgevers bij complexe communicatievraagstukken. De dienstenportefeuille van het adviesbedrijf bestaat uit onder meer het leveren van communicatiexperts, projectcoördinatie, marketing en communicatie ondersteuning, Public Relations en Webredactie. CCPC telt ruim 40 medewerkers en is gevestigd in Utrecht.

Door de toenemende vraag naar professionals in de disciplines project- en omgevingscommunicatie heeft CCPC onlangs drie nieuwe consultants aangetrokken. Een overzicht van de nieuwe aanwinsten:

Ciska Smit - Lotti Zwemmer - Eline Mellink

Ciska Smit heeft meer dan 15 jaar ervaring in de bouwwereld als adviseur op het gebied van omgevings- en marketingcommunicatie. Zij spreekt daarbij de ‘taal van de bouwers'. Dit leverde haar een groot netwerk in de aannemerij op. Ciska verzorgt samen met andere collega's van Conclusion de omgevingscommunicatie voor provincie Zuid-Holland bij de Dienst Beheer Infrastructuur / District Stedelijk Gebied.

Lotti Zwemmer komt over van de Gemeente Amsterdam, waar ze geruime tijd werkte als communicatieadviseur en woordvoerder. Voor Conclusion is ze meteen aan de slag gegaan bij de provincie Noord-Holland. Daar zet ze haar kennis van media, omgevings- en verandercommunicatie voor diverse projecten in.

Eline Mellink is afkomstig van Communicatie & PR bureau Weber Shandwick Nederland waar zij deel uitmaakte van het team Consumer & Digital. Zij was als communicatie adviseur verantwoordelijk voor diverse FMCG-, IT-, en farmaceutische klanten. Eline is voor Conclusion gestart bij de provincie Zuid-Holland en past ze haar expertise van PR, social media en projectcommunicatie toe.

Nieuws

Meer nieuws over