Jon van den Assem versterkt Sia Partners Nederland

19 november 2014 Consultancy.nl

Jon van den Assem heeft recent de gelederen versterkt van adviesbureau Sia Partners. Van den Assem, die bij branchegenoot Capgemini Consulting vandaan komt, is aangesteld als Senior Management Consultant in de Financial Services divisie. Hij zal zich bij Sia Partners voornamelijk bezighouden met vraagstukken op het gebied van (Operational) Strategy en Performance Improvement binnen de bancaire sector.

Van den Assem begon zijn loopbaan bij ABN Amro, waar hij aan de slag ging bij de regionale stafafdeling van de Retail Banking divisie. Tijdens zijn periode bij ABN Amro werkte Van den Assem in verschillende rollen op het vlak van onder meer marketing en marktbewerking. Naast zijn werkzaamheden bij de grootbank volgde hij tegelijkertijd een premaster Business Administration aan de Erasmus University Rotterdam. Vervolgens besloot hij aan dezelfde universiteit een MSc. in Business Administration te doen, met een specialisatie in Strategic Management.

Jon van den Assem - Sia Partners

Van den Assem kwam terecht bij Capgemini Consulting, de strategie en management consultancy tak van Capgemini . Bij het adviesbureau werkte hij aan verschillende projecten binnen de financiële sector. Hij was met name betrokken bij internationale opdrachten op het gebied van strategic business model design, post-merger integration en customer excellence in Nederland, het Midden-Oosten en Azië. Klanten voor wij hij werkte waren Europese en global spelers binnen de bancaire sector.

In september 2014 voegde hij zich bij Sia Partners, een snelgroeiend internationaal consultancybureau gespecialiseerd in corporate en operational strategy, waar hij als Senior Management Consultant is aangesteld in de Financial Services divisie.

Onlangs versterkte Sia Partners het team ook al met Erwin Loonen en Ruben Moorlag.

Nieuws

Meer nieuws over