Erwin Loonen en Ruben Moorlag versterken Sia Partners

03 oktober 2014 Consultancy.nl

De Nederlandse praktijk van Sia Partners heeft het team per 1 oktober uitgebreid met 2 nieuwe consultants: Erwin Loonen en Ruben Moorlag. Loonen gaat aan de slag als confirmed consultant, Moorlag start als junior consultant. Beiden komen in de Energy & Utilities tak van Sia Partners terecht.

Erwin Loonen maakt de overstap van GEN Nederland naar Sia Partners, waar hij twee jaar als consultant heeft gewerkt aan implementatieprojecten van Utility Data Systemen bij verschillende partijen in de energie en petrochemische industrie op de Nederlandse en Belgische markt. Daarnaast is hij bij GEN verantwoordelijk geweest voor de Quality Assurance tijdens de ontwikkeling van een nieuw cloud-based portaal voor energieleveranciers op de Belgische markt. Loonen heeft zijn master Technische Bestuurskunde aan de TU Delft en bachelor Technische Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen behaald. Zijn afstudeerscriptie heeft hij geschreven in samenwerking met adviesbureau EY, waarvoor hij een modelstudie heeft gedaan op het gebied van Europees energiebeleid in het kader van de milieudoelstellingen voor 2020 en 2050.

Erwin Loonen - Ruben Moorlag - Sia Partners

“Bij Sia Partners verwacht ik projecten te doen op een hoger, organisatorisch, niveau in vergelijking met de projecten die door GEN worden aangenomen" aldus Erwin over zijn motivatie voor de overstap. “Sia Partners is o.a. sterk op het gebied van Energy Trade en Risk Management, iets waar ik mijn ambities op inhoudelijk gebied tevens hoop waar te maken".

Ook Ruben Moorlag heeft zijn master Technische Bestuurskunde behaald aan de TU Delft, en komt Sia Partners direct van de universiteit versterken. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in energie. Voor zijn scriptie heeft Ruben in opdracht van het Den Haag Centrum voor Strategische Studies en TNO onderzoek gedaan naar de impact van schaliegas op regionale gasmarkten. “Ik ben klaar om een bijdrage te leveren aan de uitdagende projecten die Sia Partners uitvoert voor haar opdrachtgevers,” aldus Moorlag.

Uitbreiding
Eerder dit jaar breidde Sia Partners, een internationaal consultancybureau met ruim 500 consultants verspreid over 15 kantoren in negen landen, zich al uit met Herman Karper (afkomstig van Accenture) en Tim Levert (o.a. voormalig KPMG adviseur en intern adviseur bij de AdviesGroep van Alliander).

Nieuws

Meer nieuws over