Tim Levert versterkt Energie adviesteam Sia Partners

15 mei 2014 Consultancy.nl

Consultancybureau Sia Partners heeft afgelopen maand de gelederen versterkt met Tim Levert. Hij is afkomstig van de AdviesGroep van Alliander, waar hij als intern adviseur werkzaam was. Bij Sia Partners gaat hij als Manager Energy & Utilities (inter)nationale energiespelers adviseren over onder andere organisatieontwikkelingen en procestransformaties. Daarnaast wordt hij de manager van het Nederlandse Energy-team. 

Na het gymnasium afgerond te hebben in Haarlem vertrok Levert naar Groningen om daar aan de Rijksuniversiteit te studeren. In 2004 behaalt hij zijn master Business Administration, om vervolgens zijn carrière te beginnen in de recruitmentwereld. Bij Fairlane, een werving & selectiekantoor met een focus op de adviesbranche, blijft hij ruim drie jaar in dienst. Hij is hier verantwoordelijk voor het volledige werving- en selectietraject en het relatiemanagement voor klanten als KMPG, TNT en L’Oréal.

Tim Levert - Sia Partners

Begin 2007 verruilt Levert recruitment voor consultancy en gaat hij als Business Consultant aan de slag binnen de adviestak van KPMG. Bij het Big 4 kantoor was hij betrokken bij diverse transformaties, met name bij financiële instellingen en dienstverleners. Vanaf 2009 is Levert werkzaam geweest als adviseur bij de interne consultancy- en projectmanagement afdeling van Alliander. Hier ontwikkelt hij vaardigheden op het gebied van Lean, operationeel management, procesinrichting en verander-management. Vaardigheden die hij meeneemt in zijn nieuwe functie bij Sia Partners, waar hij zich vooral zal focussen op organisatiebrede verbeteringen op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij partijen uit de energiesector. 

“Ik kijk ernaar uit om de positie van Sia Partners als trusted advisor in de energiewereld te verstevigen,” aldus Levert over zijn nieuwe uitdaging.

Nieuws

Meer nieuws over