Michiel Knubben versterkt Marktlink Fusies & Overnames

12 november 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Marktlink Fusies & Overnames heeft afgelopen maand de gelederen versterkt met Michiel Knubben, die afkomstig is van Grant Thornton. In zijn nieuwe rol als Consultant zal Knubben ondernemers begeleiden bij onder meer strategische overnames en bedrijfswaarderingen.

Michiel Knubben
In 2002 behaalde Michiel Knubben zijn bachelor Banking & Finance aan de Amsterdamse Academie, terwijl hij tijdens zijn studie als Effecten- en Orderacceptant werkte bij Rabobank, en als adviseur Investment Funds & Structured Products voor Fortis Investments. Tijdens zijn master Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit liep hij stage bij het Medium Enterprises & Corporate Banking divisie van het Fortis Business Centre.

Na een aantal maanden in het buitenland gereisd te hebben hervatte Knubben zijn loopbaan in 2006, toen hij aan de slag ging als Intern Accountmanager Zakelijke Relaties bij de Rabobank in Hilversum, waar hij ruim drie jaar zou werken.

Michiel Knubben - Marktlink

Hij vertrok in 2009 naar Grant Thornton, waar hij tot september dit jaar werkzaam was als adviseur op het gebied van Corporate Finance en Debt & Equity. In zijn tijd bij het accountants- en adviesbureau was hij onder meet betrokken bij uiteenlopende fusies en overnames, de koop en verkoop aan zowel strategische als private equity partijen en financieringsvraagstukken. Tevens zette hij mede de Debt & Equity Advisory praktijk op. Afgelopen jaar behaalde Knubben zijn Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) bij de Avans Hogeschool Breda.

Marktlink Fusies & Overnames
Per oktober heeft Marktlink Fusies & Overnames, een onafhankelijke specialist op het gebied van fusies en overnames binnen het MKB, Michiel Knubben aangesteld als Consultant M&A. In zijn nieuwe uitdaging zal hij ondernemers begeleiden bij aan- en verkooptrajecten, strategische overnames en bedrijfswaarderingen, maar ook financieringsvraagstukken waarbij er specifiek risicokapitaal moet worden aangetrokken zoals bij private equity en venture capital.

Met de overstap volgt Knubben de voetstappen van Ronald van der Graaf. Ook hij verruilde onlangs Grant Thornton voor Marktlink, waar hij inmiddels werkzaam is als Manager Corporate Finance.