Workday benoemt Mercer tot Advisory Services Partner

23 oktober 2014 Consultancy.nl

Workday, opgericht in 2005, is een op cloud gebaseerde human capital management en financieel management softwareverkoper. Na een aantal jaren van spectaculaire groei – het bedrijf heeft momenteel 2.600 werknemers en wordt gewaardeerd op meer dan $10 miljard – strijdt Workday met grote rivalen als Oracle en SAP, voornamelijk door het aanbieden van online diensten tegen een fractie van de kostprijs van de gevestigde verkopers.

Workday - Mercer

Om wereldwijde klanten met Workday expertise, implementatiediensten en –oplossingen te ondersteunen heeft Workday een ecosysteem van vertrouwde partners opgericht, welke bestaat uit advies-, software en payrollpartners. Verschillende bekende adviesbureaus behoren toe aan het adviespartner ecosysteem, waaronder onder meer Accenture, Aon Hewitt, Capgemini, Deloitte, KPMG, PwC en Towers Watson.

Gebaseerd op Mercer’s uitgebreide track record op het vlak van Human Resources, en de groeiende voetafdruk van het bedrijf in Workday consulting heeft de cloudaanbieder besloten om het HR adviesbureau aan zijn netwerk toe te voegen. Als onderdeel van de partnership, die intern geleid zal worden door Workday Practice Leader Steven Seykora, kan Mercer nu organisaties adviseren over diverse thema’s op het gebied van Workday’s Human Capital Management (HCM) portfolio. Voorbeelden zijn het assisteren van Workday klanten met HR transformatie, service delivery model redesign support, HR datastrategie, change readiness en beloningsstrategieën.

Steven Seykora - Kim Seals

“We zijn er trots op ons bij het Workday ecosysteem te voegen als een Advisory Services Partner”, zegt Kim Seals, Senior Partner bij Mercer. “We geloven dat onze huidige rol als vertrouwde HR-gerichte adviseur aan organisaties van alle soorten ideaal gematcht is met de groeiende marktvraag voor Workday. Ons ultieme doel is natuurlijk om klanten te helpen om het hoogst haalbare rendement op hun Workday investering te behalen middels onze leidende technologieadvisering en -oplossingen.”

Nieuws

Meer nieuws over