KPMG, Grant Thornton en PwC winnen IAB 2014 award

29 september 2014 Consultancy.nl

Vorige week reikte International Accounting Bulletin de jaarlijkse Industry Awards uit. Partijen binnen de wereldwijde accountancy sector werden door een onafhankelijke jury beoordeeld op diverse aspecten van hun bedrijfsvoering. KPMG kwam als grote winnaars uit de bus en ging naar huis met maar liefst 3 awards. Ook Grant Thornton and PwC vielen in de prijzen.

Jaarlijks reikt International Accounting Bulletin (IAB) prijzen uit aan best practices in de accountancy-branche. Awards worden uitgereikt in 13 categorieën, waaronder netwerk van het jaar, audit innovatie van het jaar, adviesbedrijf van het jaar, werkgever van het jaar en diverse individuele prijzen voor adviseurs.

Accounting-Bulletin-Awards-12504

Het in Nederland geplaagde KPMG kwam als grote winnaar uit de bus – het Big 4 accountants- en advieskantoor won de categorieën ‘Sustainable firm of the year’ (voor het derde jaar op rij), ‘Audit innovation of the year’ en ‘Social media networking champion of the year’.

Grant Thornton won dit jaar de 'Werkgever van het Jaar Award’, volgens de jury dankzij de sterke betrokkenheid bij de medewerkers, haar uitwisselingsprogramma’s en de focus op kwaliteit. "We zijn zeer vereerd met deze onderscheiding. Het onderstreept de kracht van onze interne opleidingen en carrièremogelijkheden die wij internationaal bieden met ons wereldwijde ‘talent mobility program’,” zegt Ed Nusbaum, Global CEO van Grant Thornton.

Big 4 kantoor PwC won de categorie ‘Advisory firm of the year’. De jury prees PwC met name voor de keuze om strategisch advieskantoor Booz & Company in te lijven. Het consultancybureau opereert inmiddels onder de naam Strategy& binnen het PwC-netwerk.

Nieuws

Meer nieuws over