Hospitality Consultants organiseert Well Being Award

25 september 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Vandaag vindt de ‘GGZ Well Being Award’ plaats, een congres waar de bijzondere initatieven van GGZ instellingen in het licht worden gezet. Tijdens het event wordt de Well Being Award uitgereikt aan GGZ instellingen die met hun projecten een hoge mate van kwaliteit van integrale zorg hebben laten zien. Het event wordt mede georganiseerd door Hospitality Consultants.

GGZ Well Being Award
Vandaag organiseren Hospitality Consultants en Mension medical refresher, in samenwerking met GGZ Nederland en overige partners, de ‘GGZ Well Being Award’, een congres voor professionals uit de zorg, zoals onder meer leidinggevenden, behandelaren, (woon-)begeleiders, verpleegkundigen, facilitair-medewerkers en cliënten van GGZ-instellingen.

Thuiszorg - Mension - Hospitality Consultants

Het doel van het congres is enerzijds kennis met elkaar te delen en elkaar te inspireren met ervaringen uit de praktijk. Anderzijds presenteren in afgelopen periode genomineerde GGZ instellingen vandaag hun zorgprojecten om in aanmerking te komen voor de ‘Well Being Award’, die aan het einde van de middag zal worden uitgereikt, na beoordeling door een professionele jury. Daarnaast komen tijdens het congres experts uit het veld (de zorg, de verpleging en de facilitaire dienstverlening) en de politiek aan het woord, om hun ideeën over duurzame ambulantisering toe te lichten – het centrale thema van het congres.

Hospitality Consultants legt uit: “Kern van duurzame ambulantisering is herstel van zowel gezondheid als herstel van burgerschap. Het is hiervoor belangrijk om een samenhangend integraal zorg- en ondersteuningsaanbod te creëren voor de cliënt. Veel GGZ-instellingen werken daar hard aan, zo blijkt uit de inzendingen van projecten voor de Award dit jaar”. “De Well Being Award stimuleert GGZ-instellingen die op een innovatieve wijze bovenstaande aspecten proberen te realiseren. Het is een waardering voor de beste totaalzorg aan de cliënt, en dient tegelijkertijd als voorbeeld voor andere instellingen die hun beleid ook  verder willen verbeteren” licht de organisatie toe. Naast de uitreiking van de Well Being Award zal er dit jaar ook een publieksprijs worden uitgereikt.

Well Being Award

Overige partners
Naast initiatiefnemers Hospitality Consultants en Mension medical refresher wordt het congres tevens ondersteund door:  GGZ Nederland, Reinier van Arkel Groep (gastheer en tevens winnaar van de eerste Award in 2011), Skipr, Hutten, Unilever Food Solutions en Takeda.