BearingPoint kanshebber Financial Innovation Awards

26 september 2014 Consultancy.nl

Op 27 november 2014 wordt de 17e editie van de Financial World Innovation Award georganiseerd in Londen. Onder de finalisten behoort ook adviesbureau BearingPoint, genomineerd in de ‘Innovation in marketing and communications’ categorie.

Financial World Innovation Awards
De Financial World Innovation Awards zijn awards die aan bedrijven gegeven worden die excellentie, inspiratie en creativiteit gedemonstreerd hebben in de financiële dienstensector. De 21 finalisten komen over de hele wereld vandaan, waaronder organisaties uit de VS, Singapore, Zuid-Afrika, Israël, Turkije, Malta, India en de UK. De prijsuitreiking wordt dit jaar gepresenteerd door voormalig MP en broadcaster Gyles Brandreth, en vindt plaats op donderdag 27 november in de Grand Connaught Rooms, in Londen.

Financial World Innovation Awards

Consulting firm BearingPoint
Onder de finalisten bevindt zich één vertegenwoordiger vanuit de adviesbranche: BearingPoint, een wereldwijd adviesbureau gespecialiseerd in management en ICT consultancy. BearingPoint is genomineerd samen met Liverpool Victorie (LV=), een Britse verzekerings- en financiële dienstenaanbieder, in de ‘Innovation in marketing and communications’ categorie. Deze categorie erkent marketing en communicatie inspanningen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de bedrijfsdoelstellingen. De partners zijn genomineerd voor het zogenaamde ‘Media Optimisation Powered by Hypercube*’ initiatief, een project dat LV=’s verkoop van zijn 50+ producten met meer dan 10% verhoogde.

“We zijn verheugd te zijn genomineerd voor deze innovatieaward. Het is een testament voor het talent van de LV= en BearingPoint teams en de krachtige wijze waarop HyperCube voor tastbare voordelen zorgt om marketingsucces te verhogen”, zegt Andreas Rindler, Partner bij BearingPoint, over de nominatie.

* HyperCube is een grondige data analytics tool, gekocht door BearingPoint in februari 2012.

Nieuws

Meer nieuws over