Paul Trotter en James Arnett Partner bij Capco UK

08 augustus 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het wereldwijd opererende consultancybedrijf Capco heeft in de UK twee nieuwe partnerpromoties bekendgemaakt: Paul Trotter en James Arnett. Zowel Trotter als Arnett, voormalig Managing Principals bij het adviesbureau, zullen zich op het financial services segment richten.

Paul Trotter heeft meer dan 15 jaar ervaring in de adviesbranche. Hij begon zijn carrière bij Accenture, waar hij zo’n 13 jaar werkzaam was – in zijn laatste rol als Director. Begin 2011 voegde hij zich bij Capco als Managing Principal. Bij Capco verwierf hij uitgebreide ervaring in het opleveren van complexe sourcingprojecten voor grote verzekerings- en bankenorganisaties. Zijn meest recente ervaring was het leiden van een servicetransformatie en integratieprogramma voor de retail banking technology unit van een wereldwijde tier-1 bank. In die rol zorgde hij voor een gestandaardiseerde en consistente aanpak voor alle projecten, gebaseerd op best practices vanuit de industrie.

Paul Trotter and James Arnett at Capco

Na zijn afstuderen in 1991 aan de Universiteit van Manchester werkte James Arnett in verschillende rollen binnen de IT- en consulting industrie. Voordat hij zich medio 2011 bij Capco aansloot werkte hij meer dan 10 jaar voor IBM, Capita, HP en een speler in de financial services sector. De afgelopen jaren ontwikkelde Arnett zijn expertise op het vlak van complexe business- en technologietransformatie, en specialiseerde hij zich in het mobiliseren en leiden van grote veranderprogramma’s binnen kapitaalmarkten en banking, specifiek in het gebied van ‘regulated remediation’. Voorbeelden van projecten waren de zorg voor aangepaste wetgeving binnen tier-1 investeringsbanken, de implementatie van strategische transformatieprogramma’s en het optimaliseren van ‘offshore delivery’.

“Bij Capco zijn wij toegewijd om getalenteerde mensen te ontwikkelen en te steunen, wat onderstreept wordt door het feit we het afgelopen jaar 20% van ons personeelsbestand gepromoveerd hebben,” zegt Steve Vinnicombe, CEO van Capco in de UK. “Zowel Paul als James hebben uitgebreide praktische ervaring op het gebied van strategische- en operationele uitdagingen die het financial services segment hervormen, en in het leveren van oplossingen die een echt verschil maken voor onze klanten. Het toevoegen van Paul en James aan ons partnerteam is een getuigenis van het goede werk dat zij leveren en het belang dat wij hechten aan industrie-experts met een diep begrip van financial services.”