Steve Vinnicombe Managing Director Capco in UK

26 mei 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Capco heeft Steve Vinnicombe benoemd tot nieuwe CEO van zijn UK praktijk. Hij vervangt Andrew Tarver, die de organisatie de afgelopen vier jaar leidde. 

In april 2010 benoemde Capco Andrew Tarver tot de nieuwe Managing Director van de Engelse business unit. Voore Capco werkte hij meerdere jaren voor concurrent Accenture, waar hij in zijn laatste rol Partner was binnen de Capital Markets praktijk van de organisatie. Vier jaar later besloot Tarver de financial services specialist te verlaten en zich te richten op BOLDROCKET, een startup die hij recentelijk opzette. Steve Vinnicombe, die sinds de tweede helft van 2010 bij Capco werkzaam is, werd benoemd tot de nieuwe Country Managing Director.

Steve Vinnicombe heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de adviesbranche. Na zijn afstuderen begon hij zijn loopbaan bij Accenture, waar hij in totaal 11 jaar werkte. Vanaf zijn rol als Senior Manager specialiseerde hij zich in banking en financiële markten, en in zijn laatste rol was hij Senior Executive in de Capital Markets unit. 

Steve Vinnicombe - Capco

"Ik ben trots dat ik deze nieuwe rol mag aannemen en kan voortbouwen op het succes dat Andrew heeft behaald. Capco’s UK business is aan het evolueren en zag dubbele groeicijfers de afgelopen drie jaar, waarmee het ver boven het gemiddelde van de consultingindustrie presteert. Een van de prioriteiten zal zijn, ervoor te zorgen dat Capco een ‘great place to work’ blijft en dat de cultuur, die ons de afgelopen drie jaar een plek opleverde in de ‘100 Best Companies to Work For’ ranking van The Sunday Times, behouden blijft,” zegt Vinnicombe.

Peter Schurau, Capco's Europese CEO, voegt toe: "Steve's ruime ervaring en kennis maakte van hem een logische keuze voor de rol. Sinds hij Partner werd in 2010 is hij een exemplarisch leider in de UK geweest. Hij heeft enorm complexe projecten in de regio in gang gebracht en significante en strategische senior client partnerships opgebouwd. Terwijl Capco uitbreidt, zal ik Steve en het UK team ondersteunen binnen overige groeigebieden zoals onze Asia-Pacific business”.