Rob Bouman partner van publieke sector tak BDO

14 augustus 2014 Consultancy.nl

BDO heeft Rob Bouman, voorheen werkzaam bij EY, benoemd als partner bij het accountant- en adviesbureau. Bouman heeft ruime accountancy ervaring in de publieke sector. In zijn nieuwe rol zal hij zijn expertise inzetten om binnen BDO de beschikbare kennis en ervaring ten aanzien van de publieke sector verder uit te bouwen.

Rob Bouman
Rob Bouman behaalde in 1995 zijn master in bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen. Na het behalen van zijn diploma begon hij zijn loopbaan bij VB Accountants/Deloitte in Leeuwarden. De 14 jaar daarop werkte hij voor Big 4 accountancy- en adviesorganisatie EY. Vanuit zijn rol als externe accountant binnen de publieke sector – hij werkte onder andere voor gemeenten provincies, onderwijsinstellingen en waterschappen – groeide hij uiteindelijk uit tot partner binnen de organisatie.

Rob Bouman - BDO, EY

BDO
Per 1 augustus zal Bouman zijn expertise binnen de publieke sector gaan inzetten bij accountants- en adviesbureau BDO. Bouman zal aangesteld worden als partner- aandeelhouder en zal in die functie werkzaam zijn binnen de Non-profit en publieke sector tak van het adviesbureau. BDO richt zich in toenemende mate op deze sectoren en wist zijn marktaandeel binnen de non-profit- en publieke sector de afgelopen jaren flink te vergroten. Rob Bouman zal een belangrijke rol vervullen in het verder uitbreiden van de focus van de organisatie op deze sectoren.

Nieuws

Meer nieuws over