PwC adviseur Jeroen Cremers partner bij BDO Zorg

17 juli 2014 Consultancy.nl

Jeroen Cremers heeft de zorgpraktijk van BDO Nederland versterkt. Cremers treedt in dienst als partner en wordt verantwoordelijk voor de fiscale advisering aan zorginstellingen in Zuid-Nederland.

Na zijn masters in Rechten behaald te hebben aan de Universiteit van Maastricht begon Cremers (38) zijn loopbaan als Junior Tax Advisor voor du Roi Maastricht, een boutique accountants- en belastingkantoor met vestigingen in Maastricht en Beek. Om zich verder te specialiseren volgde hij met succes een opleidingsprogramma bij de Nederlandse Orde van Belastingsadviseurs (NOB).

In 2003 maakte Cremers de overstap naar PwC, waar hij zo’n 11 jaar werkzaam is geweest en zich onder meer bezighield met structureringsvraagstukken rondom verschillende transities in de zorg. Ook heeft hij ruime ervaring met vennootschapsbelasting, schenkbelasting, vastgoed, samenwerkings-vormen, Horizontaal Toezicht en Tax Control Frameworks. Naast zijn werkzaamheden rondde Cremers met succes de opleiding Management Development af aan de Nyenrode Universiteit, gericht op persoonlijk leiderschap en het bouwen van businessrelaties.

Jeroen Cremers - BDO

Begin deze maand besloot Cremers om een nieuwe avontuur aan te gaan. Bij de kleinere branchegenoot BDO zal hij in de functie van partner verantwoordelijk worden voor de fiscale advisering aan zorginstellingen en woningcorporaties in de regio Zuid-Nederland.

BDO heeft in Nederland circa 2.100 werknemers, die tezamen goed zijn voor een omzet van €230 miljoen. Afgelopen boekjaar wist BDO een omzetstijging van 8% te boeken.

Nieuws

Meer nieuws over