Lemke van Slijpe van KPN Consulting naar EY Advisory

15 juli 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De consultancytak van EY, Advisory, heeft de gelederen afgelopen maand versterkt met Lemke van Slijpe. Hij maakt de overstap van KPN Consulting, waar hij de afgelopen 3,5 jaar werkzaam is geweest. Bij het Big 4 accountants- en advieskantoor gaat Van Slijpe als Director Advisory Services aan de slag.

Na in 2002 zijn master Business Economics & Information Management behaald te hebben, startte Van Slijpe als Junior Consultant bij de financiële tak van KMPG Consulting. In 2002, nadat KPMG Consulting werd overgenomen door Atos, verhuisde hij mee naar Atos Consulting. Drie jaar later verruilde hij Atos Consulting voor KPMG, dat inmiddels was begonnen met het heropbouwen van zijn adviespraktijk. Van Slijpe werkte daar eerst als adviseur en vervolgens als Manager en Senior Manager. Gedurende zijn periode bij KPMG was Van Slijpe betrokken bij diverse opdrachten op het gebied van onder andere post merger integration, outsourcing, business improvement en risk management.

Lemke van Slijpe - EY

Begin 2011 werd Van Slijpe door KPN Consulting aangesteld als Director Consulting, hierbij gaf hij leiding aan KPN’s consultancytak gericht op de Industrie sector (zo’n 300 FTE). In het afgelopen jaar was hij ook verantwoordelijk voor een grootschalig trasformatieproject binnen KPN en een regionale business unit. Afgelopen maand besloot Van Slijpe om zich bij EY te voegen. In de rol van Director binnen EY Advisory gaat hij zich vooral richten op klanten in de Technology, Telecom en Media sector. 

EY Advisory versterkte zijn team onlangs al met Hans Groothuis, als Director Human Capital.