IT bedrijf Ormer vernieuwt ICT landschap Feyenoord

20 juni 2014 Consultancy.nl

Feyenoord heeft IT-bedrijf Ormer ICT in de arm genomen om de ICT-omgeving te vernieuwen.

Ook voor voetbalclubs is ICT vandaag de dag essentieel stelt Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord. “Online kaartverkoop, het spelervolgsysteem, maar ook tijdens het transferseizoen. Onze systemen moeten 24 uur per dag, zeven dagen per week perfect functioneren.” 

Met dit in het achterhoofd besloot de Rotterdamse voetbalclub om de werkplek- en serveromgeving uit te besteden naar een externe partner. Na een selectietraject is Ormer ICT uitgekozen om de ICT omgeving van Feyenoord van een nieuw jasje te voorzien. Zowel de fysieke apparatuur als de toegepaste technologie zullen gemoderniseerd worden. Het IT bedrijf uit Schiedam zal Feyenoord daarnaast helpen bij het reorganiseren van hun ICT omgeving en het herinrichten van het applicatie-landschap. Ormer ICT heeft voor hun advies- outsourcingwerkzaamheden een contract van vier jaar aangeboden gekregen. 

Feyenoord en Ormer ICT

Ormer ICT en Feyenoord zijn geen onbekenden van elkaar. De afgelopen twee jaar werd de voetbalclub op ICT-vlak al geadviseerd door Ormer ICT. “Onze medewerkers kennen de organisatie inmiddels goed, en weten daarnaast hoe ze ICT  moeten inzetten om Feyenoord te helpen bij het realiseren van de strategische doelstellingen. Wij zijn trots op het vertrouwen dat een gerenommeerde club als Feyenoord in ons stelt,” aldus Jan-Willem Jongebreur, algemeen directeur van Ormer ICT.

Nieuws

Meer nieuws over