Ervaren IT adviseur Conrad van 't Erve naar Novius

28 mei 2014 Consultancy.nl

Conrad van ’t Erve heeft begin mei de overstap gemaakt van Grontmij naar adviesbureau Novius. De ervaren IT consultant gaat zich bij het bureau uit Langbroek vooral richten op bedrijfsarchitectuur. 

In 2000 is van ’t Erve afgestuurd aan de Universiteit Twente, waar hij de Master Electrical Engineering heeft afgerond. Daarna ging hij aan de slag bij de Global Services business unit van BT, waar hij het eerste tweeënhalve jaar werkte als Network Planner. Hierna werkte hij achtereenvolgens als Network Designer en Solution Designer voor het Britse telecombedrijf. 

Novius kantoor in Langbroek

Na zeven jaar bij BT besloot van ’t Erve dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Hij stapte over naar Imtech ICT, waar hij aan de slag ging als ICT consultant. Daar was hij betrokken bij de implementatie van diverse IT-projecten en initiatieven binnen met name Rijkswaterstaat. Voor de overstap naar Novius heeft hij ruim twee jaar gewerkt bij Grontmij als IT adviseur en projectleider. Hij heeft daar de uitrol van unified communications geleid en gaf advies over het verbeteren van bedrijfsprocessen en de toepassing van ICT binnen de bedrijfsvoering. 

Tweede versterking
Het is voor Novius de tweede versterking in korte tijd. Onlangs werd ook Lars Krewinkel aangetrokken.

Nieuws

Meer nieuws over