Bernard Drion treedt terug uit MT Hospitality Group

11 februari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Bernard Drion, een van de Managing Partners van Hospitality Group, heeft zich teruggetrokken uit het management team van Hospitality Group. Hij gaat zich geheel toeleggen op kennisontwikkeling en innovatie van facility management in zijn functie als lector facility management aan NHTV te Breda. Drion blijft als associate partner verbonden aan het adviesbureau

Na een lange carrière als adviseur en directeur van verschillende adviesorganisaties, waaronder DBAssociates, DHV en Brink Groep, trad Drion in september 2005 in dienst bij Hospitality Group. Hij richtte zich als directeur innovatie met name op innovatievraagstukken, zowel voor intern beleid als voor externe opdrachtgevers. “Bernard was de afgelopen jaren de drijvende kracht achter een aantal betekenisvolle innovaties in ons vakgebied, spreker op vele podia in binnen- en buitenland en auteur van vele werken. Wij hebben Bernard zijn wens gehonoreerd om zich geheel te kunnen richten op zijn passie voor kennis en innovatie. In zijn rol als lector facility management aan NHTV stimuleert hij de samenwerking en kennisoverdracht tussen onderwijs, studenten en het werkveld; en dat is wat hem in deze fase van zijn leven drijft” aldus Henk Visser, Managing Director van Hospitality Group.

Bernard Drion - Hospitality Consultants

Drion blijft als associate partner verbonden Hospitality Group. “Vanuit die positie blijft hij ons adviseren over de ontwikkeling van de FM Configurator, een belangrijke tool voor het ontwerpen, specificeren en beheren van facilitaire dienstverlening en geesteskind van Bernard” voegt Visser toe.

De directietaken van Drion worden overgenomen door Inge de Bekker (Business Development) en Dick Leijen (Innovatie en kennisontwikkeling).