Jan Pieter Klep versterkt consultancytak van Hospitality

03 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

De consultancypraktijk van Hospitality Group heeft Jan Pieter Klep per 1 januari 2014 benoemd tot Senior Consultant Huisvesting. Klep werkte de afgelopen 15 jaar bij DTZ Zadelhoff. Bij Hospitality Consultants gaat hij zich richten op de verder uitbouw van de real estate dienstverlening.

Jan Pieter Klep heeft 19 jaar ervaring als huisvestingsadviseur aan gebruikers in de commerciële-, onderwijs- en zorgsector. De afgelopen 15 jaar werkte hij bij DTZ Zadelhoff Corporate Real Estate Services, daarvoor 4 jaar bij de Desenco Group. Vanaf 2004 is hij betrokken bij de oprichting en groei van de belangenvereniging voor Corporate Real Estate Management Executives (CREME) en was hij lid van de BREEAM In-Use Advisory Group van The Dutch Green Building Council.

Jan Pieter Klep - Hospitality Consultants

In zijn nieuwe functie bij Hospitality Consultants gaat Klep opdrachtgevers adviseren over en ondersteunen bij het opstellen van strategische huisvestingsplannen, Het Nieuwe Werken, mobiliteitsanalyses, duurzaamheidsanalyses en aanhuurprocessen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het verder opzetten van vastgoedinformatiesystemen en trainingen voor huisvestingsmanagers.

Hospitality Group is een adviesbureau dat zich specialiseert in ondersteunende bedrijfsvoering, zoals hospitality, facility management, inkoop en huisvesting. Het adviesbrief heeft zo’n 45 adviseurs verspreid over vestigingen in Amersfoort en Maastricht.