PwC neemt studenten als VIP naar Nederlands Elftal

02 mei 2014 Consultancy.nl

PwC biedt studenten een unieke gelegenheid om kennis te maken met de accountants- en adviesorganisatie. PwC, hoofdsponsor van de KNVB, nodigt namelijk beginnende masterstudenten uit om de vriendschappelijke wedstrijd Nederland-Ghana op zaterdag 31 mei als VIP bij te wonen. Voor de masterstudenten een mooie gelegenheid om PwC’ers te ontmoeten op een informele manier.

Adviesbureaus organiseren anno 2014 steeds creatievere wervingsevenementen voor ambitieuze studenten. Naast de gebruikelijke events, zoals inhousedagen en business courses, nodigt PwC beginnende masterstudenten* uit om samen met PwC’ers de vriendschappelijke oefenwedstrijd Nederland – Ghana bij te wonen. De voetbalwedstrijd wordt op 31 mei gespeeld in De Kuip ter voorbereiding op het aankomende WK in Brazilië.

PwC neemt studenten als VIP mee naar Nederlands Elftal

Het unieke PwC evenement geeft studenten de mogelijkheid om meer te weten te komen over werken bij PwC, de bedrijfscultuur en de carrièremogelijkheden (zoals stages, traineeships en vacatures). Op een informele manier kunnen de masterstudenten daarnaast kennis maken met PwC’ers. Tijdens de avond genieten de studenten samen met PwC’ers van een dinerbuffet en vindt er een voorbeschouwing plaats, waarbij een bekende sportpresentor een oud-international zal interviewen. De wedstrijd tegen Ghana wordt vervolgens bekeken vanuit een speciaal ingerichte PwC-tribune in De Kuip.

Nederland - Estland

Het is niet de eerste keer dat PwC studenten meeneemt naar een sportwedstrijd. Vorig jaar waren zo’n 170 HBO studenten Accountancy, Bedrijfseconomie en Fiscale Economie aanwezig als VIP bij de kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Estland, die met 3-0 gewonnen werd.

* Voor de studies Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Accountancy, Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Corporate Finance, Econometrie of Actuariële Wetenschappen.

Nieuws

Meer nieuws over