CGI door SAP bekroond als Beste Mobile Partner

21 maart 2014 Consultancy.nl

Gisteren avond reikte SAP Nederland haar jaarlijkse awards uit aan de meest succesvolle partners in 2013. In totaal werden 12 awards toegekend op verschillende terreinen. CGI kreeg de award voor Beste Mobile Partner. CGI won de prijs omdat het “met haar sterke focus en track record op Mobile en Connected Business” het verschil heeft kunnen maken gedurende 2013.

“Standaard SAP oplossingen bieden een stabiele en betrouwbare basis voor klanten. Onze expertise richt zich op het volledig integreren met processen, waarmee het gebruik van mobiele toepassingen deze processen op een innovatieve manier ondersteunen” aldus Nghia Le, Mobile Architect bij CGI.

CGI - Mobile Apps

Maurice Gordijn, Sales Manager bij CGI, voegt toe: “We hebben mobiele implementaties voor diverse klanten uitgevoerd, waarin we een compleet portfolio aanbieden: mobile device management en volledige integratie met (SAP) systemen. Nu CGI het SAP integratie platform ook als een cloud dienst beschikbaar heeft gemaakt, is het bedrijfsspecifieke mobiele proces van klanten zeer snel up and running tegen lage kosten”.

“We zijn enorm trots om de prijs te krijgen op het gebied van mobility, een gebied waarmee veel van onze klanten hun processen optimaliseren. Het is een waardering voor de investering die we hebben gedaan in de ontwikkeling van onze dienstverlening op dit gebied. En heeft geeft ook de betrokkenheid aan van onze medewerkers die hier in de afgelopen jaren aan hebben gewerkt” aldus Michiel den Boer, SAP Practice Leader van CGI in Nederland.

Nieuws

Meer nieuws over